Servicii

Servicii de publicitate

Va puteți baza pe noi pentru o gamă completă de servicii în domeniul promovării. Putem construi indentitate vizuală de la zero sau putem spune că avem cunoștințele necesare implementării regulilor vizuale din cadrul oricărui proiect cu finanțare europeană. Avem nevoie doar de informațiile de bază și livrăm ceea ce are nevoie benefeciarul, în concordanță cu toate cerințele. Nu pierdem timpul clienților cu nimic în plus.

Identitate vizuală

Realizare logo, logo/slogan campanii, stabilirea regulilor primare.

Machetare grafică

Lucrăm orice fel de materiale de informare (pliante, broșuri, afișe, flyere, bannere, etc). Lucrăm creativ, original, îngrijit, cu atenție la detalii, pe tot parcursul procesului, de la machetare la execuție (printare).

Promovare online

Realizăm site-uri web personalizate și adaptate contextului. Ne ingrijim de tot ce ține de achiziție domenii, găzduire, configurare, back-up, suport în preluarea acestora.

Nu neglijăm nici social-media: newslettere, configurare și optimizare conturi de socializare, campanii de promovare in mediul online.

Promovare media

Spoturi audio,video sau filme de prezentare.

Promotionale

Personalizare materiale promoționale: pixuri, agende, diverse obiecte IT, sacoșe, tricouri, etc.

Servicii de management de proiect

Tratăm cu atenție și meticulozitate aspectele legate de partea de management a proiectelor. Întocmim cu punctualitate rapoarte de activitate, anexe de lucru, procese verbale, formulare și acordăm atenție tuturor anexelor financiare.

Organizare de evenimente

Clienții noștri au parte de eveninente fără griji! Asigurăm serivicii complete de la asigurarea spațiului de desfășurare cu infrastructura necesară, până la servicii de catering, coffee-break, servicii cazare, transport etc.